ID Interieur

GORDIJNEN

Ruim assortiment gordijnen, overgordijnen, Amerikaanse Stores, Japense panelen en binnenzonneweringen!

Gordijnen

Gordijnen en overgordijnen

In ons assortiment stoffen is er voor elk wat wils: klassiek of modern, prijsbewust of de betere kwaliteit. Uw gordijnen en overgordijnen worden in eigen naaiatelier geconfectioneerd en dit met de grootste zorg. U kan kiezen voor een standaardafwerking zonder meerprijs, (enkel plooilint) of een luxueuze ingestikte plooi (Vlaamse kop).

Gordijnstalen zijn vrijblijvend ter uwer beschikking om thuis uw keuze te maken. Indien gewenst installeren wij uw nieuwe gordijnen zelfs bij u thuis. Volgende merken gordijnen en overgordijnen hebben wij geselecteerd: Ado, Unland, Gardisette, Holland Haag, Vriesco, Live in by FCW interieur, Vision by BM, Decortex en Gea.

Amerikaanse Stores en Japense panelen

Amerikaanse Stores en Japanse panelen zijn de trendsetters voor een eigentijds en modern interieur, zowel in transparante, semi-transparante als afsluitende stoffen.

Deze worden geconfectioneerd in eigen naaiatelier (zonder optreksysteem) of computergestuurd geconfectioneerd bij de firma Inside met hun optreksysteem "Finesse" waarop maar liefst 10 jaar garantie.

Binnenzonnewering

Voor alle binnenzonneweringen verdelen wij van het merk Copa, Louverdrape, Diaz en Yes: rolgordijnen, horizontale jaloezieën, verticale lamellen en houten jaloezieën. Tevens alle raamdecoratie voor dakvensters van het merk Velux te krijgen. Alles wordt op maat gemaakt in een brede waaier van stoffen, kleuren en dessins.

Breng uw provisoire afmetingen mee: wij maken graag vrijblijvend een prijsopgave. Bij bestelling wordt kosteloos ter plaatse opgemeten. Alle zonneweringen plaatsen wij gratis of bij zelfplaatsing ontvangt u 10% op de adviesverkoopprijs en natuurlijk een woordje uitleg.

 

 

NIEUWS